"Je vskutku zajímavé, jaké krásné věci dokážeme vytvořit, a kolik z nich bylo zničeno kvůli těm špatným..."

Telefonofobie

7. listopadu 2009 v 1:00 | Annia |  (tý)Deníček / aktualitky
Anebo něco jiného? Ať už to je jak chce, konečně se mi podařilo to "překonat".


... A objednala jsem se na dvě důležité vyšetření, a sjednala třetí důležité. Takže teď v listopadu si oběhám psychologické a interní vyšetření, to třetí, na které ale ještě nemám přesný termín (prý mi zavolají), je hlasové cvičení. V prosinci mám endokrinologii, a někdy v té době bych (konečně) měla začít brát hormony.

A teď k nadpisu... Uvědomuju si, že od první chvíle, kdy jsem se měla objednat k HF, mi trvalo děsně dlouho, než jsem se k tomu odhodlala (asi 2 měsíce). A potom ty různé objednávání se někam, samozřejmě 90% telefonicky, no děsný. Vždycky mám tak trochu strach, kdo/co na mě z druhé strany "vybafne", i když musím říct, že až na pár případů, mám spíše pozitivní zkušenosti. Hlavně mi telefonování s neznámými lidmi přijde takové nepřirozené, když toho na druhé straně nevidím, a nemůžu tedy moc dobře odhadnout, jak se tváří, atd.

Ale třeba to není vyloženě telefonofobie. Říkala jsem si, že až budu mít lepší svoji "fyzickou stránku osobnosti" a lepší hlas, tak když bude příležitost a odvaha, půjdu na brigádu do call-centra na zákaznickou podporu. Tam poznám, jestli je to opravdu telefonofobie, anebo něco úplně jiného. Třeba strach z (oslovení) neznámých lidí. To je ale vzdálená budoucnost...

Víte že...
1. Kdybych tenkrát neonemocněla, měla bych interní vyšetření a hlasové cvičení už za sebou? Tady jsem právě měla termíny na dobu nemoci.

2. Termín telefonofobie jsem si sice sestavila sama, ale zároveň už existuje, a má i ten mnou myšlený význam? Zkuste hledat na netu.

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články